Luleå Extremsport Förening

INVIGNINGEN, INFORMATION MM

Publicerad 2010-09-05 00:07:03 i Arkivet,

HEJ ALLA EXTREMSPORTARE

INVIGNINGEN
Kul att se att så många kom och gjorde invigningen till en succé. Vi har "fått" en fantastisk hall för vår förening som vi kan vara stolt över och som vi måsta ta väl vara på. Tack allihopa för att ni kom!

Ett extra STORT STACK till Er alla som varit med  och kämpat, byggt, ordnat och fixat i hallen inför invigningen. Vi har med små medel lyckats få till en fungerande hall. Fortsättning följer.........

ÖPPETHÅLLANDE
Vi håller hallen stängd tills vidare, diskussion med Fritidsförvaltning angående hyreskontrakt, prissättning och öppethållande måste slutföras. Det finns också några oklarheter kring ljudnivån och ytskikten i hallen som måste få sin lösnimg innan vi kan öppna för allmän åkning. 

Vi återkommer med besked kring öppethållande så snart det är möjligt.

FRIVILLIGA ARBETSINSATSER
Föreningens verksamhet bygger på ideélt arbete med frivilligt arbete. Föreningen vill därför att frivilliga, myndiga personer, som kan hjälpa till med öppethållande mm hör av sig och anmäler sitt intresse. 

Maila namn, telefonnummer till: luleaextremsport@gmail.com så kontaktar vi Er.

Är vi många som kan hjälpa till så blir det lättare att uppfylla de intensioner som vi har, och kommunen kräver, då det gäller öppethållande, drift och underhåll av hallen.

ÄN EN GÅNG, TACK FÖR ALLA SOM KOM TILL INVIGNINGEN OCH STORT GRATTIS TILL HALLEN

Luleå Extremsport
gm vice ordf
Josef Forslund

PS. Bilder från invigningen kommer inom kort.DS

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela